Nu i början av det nya året genomförde vi en läsarundersökning. Vi bad er som lämnat era mailadresser att svara på ett antal frågor, och till vår stora glädje så fyllde närmare hälften i den bifogade läsarundersökningen. Stort tack för ert engagemang!

Nu skall jag generalisera lite när jag redovisar en del ur resultatet, att gå in på detaljerna skulle ta allt för stor plats och tid. I stora drag ser det ut så här: både ni som är prenumeranter och ni som köper lösnummer är nöjda med tidningen, de flesta faktiskt väldigt nöjda – betyget 4,5 av 5 möjliga.

Nu vill vi har er tillbaka
Till och med ni som varit prenumeranter men inte är det idag ger oss riktigt bra betyg, så nu gäller det för oss att få tillbaka just er som är passiva prenumeranter. Vad ni vill ha mer av är klart som korvspad – mer av teknikartiklarna, fler ”så gör du”-artiklar samt ännu fler nyhetssidor. Det är alltså vad vi bör producera för att ni skall bli ännu nöjdare BigTwin-läsare. Under våren så har vi därför planerat in mer teknik och ”så gör du”-reportage. Även nyhetsblocket kommer att bli större, med mer prylar och nyheter om allt som rör Harley och livet runt våra hojar.

Även Örjans krönikor vill de flesta ha mer av, och det kommer ni att få. Vi planerar nu att ta fram en bok, nuvarande arbetsnamn är ”Örjans betraktelser”, som ni på ett eller annat förmånligt sätt kommer att få genom oss, eventuellt så kan det bli en prenumerationspremie. Det lönar sig att prenumerera – tänk på det, du som är lösnummerköpare.

Var med och påverka
Vill du vara med och påverka, glöm inte att ange din mailadress när du prenumererar på BigTwin. Vi kommer att använda oss av mailadresserna i större utsträckning framöver – bra erbjudanden, kanske ett nyhetsbrev, undersökningar och kampanjer kommer att skickas ut till er som angett en fungerande mailadress.

PS. Om du inte har lämnat din mailadress, gör det på bigtwin.se. Klicka på kundservice i vänsterspalten och ange ditt kundnummer (står på senaste fakturan och på plasten på tidningen). DS.